Dziecko - filozof, dziecko - poeta : korczakowskie inspiracje - Szczepska-Pustkowska, Maria (2013)
Zakres i treść: dziecko - filozof, dziecko - poeta, dziecięca poezja, dziecięca filozofia.
Tyt. nagł.
Innt tyt.: The philosopher child, the poet child : Korczak's inspirations.
Tekst równol. pol.-ang.