Kiedy pijemy alkohol - Szaybo, Rosław (1933-2019).; Stowarzyszenie Księgarzy Polskich. Zarząd Główny (Warszawa : ZG SKP, 1965)
Plakat kieliszki plus tekst na 100 dorosłych osób... ile i jak często się upija.
Na plakacie w prawym górnym rogu numer 2.
Sygn. po lewej stronie: R. Szaybo.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty; Alkoholizm -- zapobieganie -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty