Pomnik obrońców na Westerplatte - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1966)
Przedstawia pomnik Obrońców Wybrzeża na Westerplatte w Gdańsku, około 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Port (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Westerplatte (Polska ; półwysep) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk