[Maneż na terenie sopockiego hipodromu] / fotografia E. Pawłowski. - Pawłowski, Eugeniusz (1939- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budowę maneżu na terenie Torów Wyścigów Konnych w Sopocie, ok. 1979 roku.