[Gdańsk] [Kościół Św. Józefa] / J. Bułhak i Syn. (J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Święcickiego 18, 1945)
Przedstawia bramę przed kościołem św. Józefa, w głębi widoczny kościół podczas odbudowy, ok. 1949 r.