[Gdańsk] [Kościół Św. Józefa] - J. Bułhak i Syn. (Warszawa : J. Bułhak i Syn Fotograficy Warszawa - Żolibórz Święcickiego 18, 1945)
Przedstawia bramę przed kościołem św. Józefa, w głębi widoczny kościół podczas odbudowy, ok. 1949 r.
Tyt. nadany przez katalogującego, data na podst. przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie