[Afisz. Incipit:] Komitet Rodzicielski Szkoły Podst. T.P.D. Nr 2 w Gdańsku zaprasza na zabawę taneczną. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący zabawie 9.01.1954 r. w Szkole Głuchoniemych przy ul. Wałowej.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Bale (zabawy taneczne); Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne