Ex Libris Włodzimierza Egiersdorffa W. A. - Wojtan, Adam (1963)
Przedstawia w ramce sowę siedzącą na gałęzi, za nią świecące słońce. Napis w ramkach u góry: Ex Libris, u dołu: włodzimierza egiersdorffa. Sygn. aut. w obrębie kompoz.