Kto jest Kim w Architekturze 2011 (Wydawnictwo Murator, 2011)
Prezentacja tych pracowni architektonicznych, których realizacje ukazywały się w czasopismie "Architektura Murator" najczęściej, bądź miały największy wpływ na charakter polskich miast, a które nadal działają na polskim rynku. Poszczególnych pracowni można szukać zarówno poprzez nazwę, jak i nazwiska pracujących w nich architektów, czy miasta będące siedzibą studia.