Z Pohádek M. Č. [Miroslava Černá] - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Černá, Miroslava (1938)
Przedstawia popiersie brodatego mężczyzny w czapie na głowie, u dołu napis: Z Pohádek M. Č., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Nazwisko właścicielki ekslibrisu na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Starý Bzenec, 24.02.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w