[Afisz teatralny] Juliusz Słowacki - Kordian / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1982)
Afisz teatralny informujący o premierze 14.11.1982 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Inscenizacja i reżyseria: Krzysztof Babicki, scenografia: Jadwiga Pożakowska, muzyka: Andrzej Głowiński.