Sechstes Philharmonishes Konzert / Philharmonische Gesellschaft. ([s.n.], 1927)
Program koncertu, który odbył się w Gdańsku w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 15 marca 1927 r.