Ex libris Paul Pfister / Barylski W. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1956)
Dwa orły; z lewej strony polski w koronie z prawej niemiecki (oba nawiązują do godeł państwowych). Wieńczą one pokazane fragmentarycznie drzewce, połączone ze soba wstęgą. Na wstędze nazwisko właściciela. Po prawej stronie, wzdłuż drzewca " Barylski W.".