Ex libris Paul Pfister - Barylski, Wojciech (1929-1999). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1956)
Dwa orły; z lewej strony polski w koronie z prawej niemiecki (oba nawiązują do godeł państwowych). Wieńczą one pokazane fragmentarycznie drzewce, połączone ze soba wstęgą. Na wstędze nazwisko właściciela. Po prawej stronie, wzdłuż drzewca " Barylski W.".
Pod rysunkiem podpis artysty i data ołówkiem.
Dostępne również w postaci elektronicznej.
Keywords: Pfister, Paul -- ekslibris; Grafika -- Polska -- Toruń -- 1945-.; Ekslibris polski -- 1945-1970.