[Afisz. Incpit] Ogłoszenie. Zgodnie z art. 34 dekretu z dnia 20 marca 1946 r. o podatkach komunalnych ... / Zarząd Miejski m. Gdyni. (G P. Z. G. Oddz. 1, 1948)
Afisz informujący o wprowadzeniu podatku od zbytku mieszkaniowego.