[Nietypowy transport] / KGorski. - Gorski, Konstanty (1868-1934) (1895)
Przedstawia młodego chłopaka niosącego ulicą, w swojej torbie, młodszego chłopca. Z oddali przyglądają im się inni, śmiejący się, chłopcy.