Prawo pracy i płace (INFOR PL SA, 2008)
Program zawiera informacje na temat prowadzenia dokumentacji kadrowej i płacowej (akty prawne, komentarze, wzory dokumentów, kalkulatory) oraz program Płatnik wersja 7.02.001.