[Afisz. Incipit] Państwowe Gimnazjum Gospodarcze w Kwidzyniu ... przyjmuje zapisy nowowstępujących uczennic ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zapisach w terminie 16-31.08.1947 r.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.