Ex Libris Lecha Kokocińskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1973)
Na tle labrów tarcza z herbem szlacheckim łabędź, u dołu napis: Ex Libris Lecha Kokocińskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.