[Zaproszenie. Incipit] Rodzina Milicyjna przy kom. pow. w Kościerzynie ma zaszczyt zaprosić ... na bal maskowy ... ([wydawca nieznany], 1949)
Zaproszenie na bal 12.02.1949 r. w Kościerzynie w sali Bazar.