[Afisz teatralny. Incipit:] Aleksander Fredro komedia w 4 akatch Dyliżans. (Gdynia : Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz przedstawienia w reżyserii: Zbigniew Bogdański.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne