Ex Libris Jaroslav Novosad / Oleksiy Serdyuk. - Serdûk, Oleksìj Mikolajovič (1944- ). (2010)
Na tle mapy Indii twarz Matki Teresy, napis: Ex Libris Jaroslav Novosad. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.