Ex Libris Jaroslav Novosad - Serdûk, Oleksìj Mikolajovič (1944- ).; Novosad, Jaroslav (2010)
Na tle mapy Indii twarz Matki Teresy, napis: Ex Libris Jaroslav Novosad. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Ukraina -- 1990-.