Häuser am Langenmarkt (Verlag von Otto Sablewski, 1910)
Przedstawia Hotel Dom Angielski przy Długim Targu 30, ok. 1912 r. W głębi widoczny dach Domu Angielskiego przy ul. Chlebnickiej, który od 1832 r. był połączony z Hotelem przy Długim Targu.