Turniej walk zapaśniczych. (Gdynia : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o turnieju, który miał miejsce w Gdyni-Grabówku w kwietniu 1949 r.
Keywords: Zapasy (sport) -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Grabówek (Gdynia, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne