Carlo Goldoni - Mirandolina = (La locandiera) / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1964)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 19.06.1964 r. w Teatrze Letnim w Sopocie. Reżyseria: Joanna Orsza-Łukasiewicz, scenografia: Danuta Pogorzelska.