Carlo Goldoni - Mirandolina = (La locandiera) - Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Ziemi Gdańskiej, 1964)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 19.06.1964 r. w Teatrze Letnim w Sopocie. Reżyseria: Joanna Orsza-Łukasiewicz, scenografia: Danuta Pogorzelska.
Keywords: Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia) -- programy; Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza (Gdynia); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.