[Afisz teatralny. Incipit] Święty Płomień sztuka w 3-ch aktach Somerset Maugham ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu. Miejsce spektaklu: Teatr Dramatyczny Województwa Gdańskiego w Sopocie ul. Rokossowskiego 39/41. Reżyseria Maurycy Janowski.