Ex Libris Ank Spronk W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1982)
Głowa kota wyglądająca spomiędzy kwiatów. U dołu po prawej stronie napis: Ex Libris Ank Spronk. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.