Ex Libris Ank Spronk - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Spronk, Ank. ([Gdynia, 1982)
Głowa kota wyglądająca spomiędzy kwiatów. U dołu po prawej stronie napis: Ex Libris Ank Spronk. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999