Ex Libris A. Chevereau / Ch. Favet. - Favet, Charles (1899-1982) ([wydawca nieznany], 1952)
Przedstawia nożyczki i puchar, do którego zagląda wąż, w głębi w owalu widok miasta, u góry napis Ex Libris A. Chevereau. Poniżej pod kreską nazwisko artysty i data: Ch. Favet. Op. 194 Sc. 1952. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.