[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na podstawie ... o meldunkach i księgach ludności ... / Kobielak Józef. - Kobielak, Józef ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obowiązku przedłożenia dokumentów 20.01.1950.