[Afisz. Incipit] Ogłoszenie na podstawie ... o meldunkach i księgach ludności ... - Kobielak, Józef (Lębork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obowiązku przedłożenia dokumentów 20.01.1950.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.