[Afisz. Incipit:] W poniedziałek ... mgr Eugenia Kochanowska-Wiśniewska wygłosi prelekcję p.t. Książka dnia dzisiejszego / Oddział Gdański Związku Literatów Polskich. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wykładzie 23.10.1950 r. w Domu Literatów w Sopocie.