F : B : E : Comte De Tauentzien S. Halle. - Halle, Johann Samuel Ludwig (czynny 1789-1808) (1790)
Przedstawia w owalu, w podwójnym wieńcu z liści i kwiatów tarczę herbową, pod wyobrażeniem z prawej strony ryte nazwisko aut.: S. Halle Sc., niżej półkolisty napis: F : B : E : Comte De Tauentzien.