[Afisz. Incipit] XI Zimowe Akademickie Mistrzostwa Świata w Zakopanem 7-13.III.1956. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o zawodach.
Keywords: Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sporty zimowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Zakopane (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.