[Gdańsk, ul. Robotnicza] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia ulicę Robotniczą w Gdańsku, 1987 r.
Tyt. nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia. Data ołówkiem na rewersie, aut. wg pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie