Pro familia et societate : recenzja książki / Paweł Korzondkowski. - Korzondkowski, Paweł (1987- ).
Recenzja książki: Pro familia et societate. Wybrane zagadnienia polityki społecznej. Wykłady dla studentów kierunków nauki o rodzinie i praca socjalna / Jan Mazur. - Kraków, 2013.