Pro familia et societate : recenzja książki - Korzondkowski, Paweł (1987- ).; Mazur, Jan (1955- ). (2014)
Recenzja książki: Pro familia et societate. Wybrane zagadnienia polityki społecznej. Wykłady dla studentów kierunków nauki o rodzinie i praca socjalna / Jan Mazur. - Kraków, 2013.
Tytuł nagłówkowy.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Keywords: Mazur, Jan -- (1955- ).; Książki -- recenzje -- 1990-.