[Zniszczenia wojenne wokół Wielkiego Młyna w Gdańsku] - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdynia, 1945)
Przedstawia zniszczone podczas wojny Śródmieście w okolicach Wielkiego Młyna w Gdańsku, około 1945 r.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Straty wojenne; Gdańsk (woj. pomorskie); Śródmieście (Gdańsk ; część miasta)