Widok na ul[icę] Malczewskiego nr 98 A-F, 99 A-F / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia bloki mieszkalne przy ul. Malczewskiego nr 98 A-F, 99 A-F, widok ze Wzgórza Mickiewicza w Gdańsku, ok. 1985 r.