Piotr Czerski - Ojciec odchodzi : Powieść o pokoleniu JP II czyta Marcin Czarnik. (Teatr Wybrzeże, 2006)
Plakat wydarzenia z 8 kwietnia 2006 r. VI spotkanie z cyklu Słuchajcie na Scenie Malarnia Teatru Wybrzeże.