Ruiny domu róg ulicy Przędza i Świętego Ducha - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk, 1945)
Przedstawia ruiny kamienicy na rogu ulicy Św. Ducha i Przędzalniczej, 1952 r.
Tyt. główny i data na pierwszej karcie teki, tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie