Gdańsk : ZUS / fotografia Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1960)
Przedstawia budynek dawnej Szkoły Wojennej w Gdańsku przy ulicy 3 Maja, w którym mieścił się Zakład Ubezpieczeń Społecznych, około 1970 roku.