Gdańsk Fragment miasta - Korpal, Jan (1916-1977).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze "RUCH", 1952)
Przedstawia skwer przy ul. Rajskiej w Gdańsku, ok. 1965 r.
Data i miejsce wyd. wg działalności wyd.