Joachimus Hoppe Civitatis Gedanens. Praeconsul Montanorumq Administ. / Sysang. - Sysang, Johann Christoph (1703-1757) (1725)
Przedstawia portret w półpostaci gdańszczanina Joachim Hoppe (1656-1712), burmistrza Gdańska.