[Afisz teatralny] Henryk Ibsen - Kobieta z morza = (Frauen fra havet) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 26.04.1992 r. Czarna Sala Teatru Wybrzeże. Reżyseria: Krzysztof Babicki.