Ex Libris Kaarel Karm / E. Okas. - Okass, Evalds (1915-2011) ([wydawca nieznany], 1961)
Na tle pięciu masek teatralnych po skosie napis: Ex Libris, u dołu: Kaarel Karm. Sygnatura artysty i data: [19]61 w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data 1959/61.