Sala posiedzeń Senatu Politechniki Gdańskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia Senat Politechniki Gdańskiej w trakcie posiedzenia, na ścianie portrety rektorów, 1977 r.