Sala posiedzeń Senatu Politechniki Gdańskiej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia Senat Politechniki Gdańskiej w trakcie posiedzenia, na ścianie portrety rektorów, 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk